SKYDDAR MOT

procoathead

Slitage

LINE-X industribeläggningar har testats i laboratorium för att säkra framtagande av enastående nivåer av slitstyrka under nästan varje användningsförhållande. Några av LINE-X-beläggningar har en hög ”shore D” hårdhetsgradering och erbjuder utmärkt slagtålighet och överlägsen draghållfasthet (upp till 6 600 psi) vilket resulterar i enastående slitstyrka.

 

LINE-X-formlerna utkonkurrerade många andra ledande material, inklusive kol och rostfritt stål, i oberoende ASTM-standardnötningstester.

 

Korrosion

LINE-X industribeläggningar är speciellt utvecklade för att skapa en ogenomtränglig barriär mellan din värdefulla produktionsutrustning och naturens hårdaste element, till exempel exponering för hög luftfuktighet, saltvatten eller extrema temperaturförändringar.

 

LINE-X spray-on elastomera beläggningar kan också förlänga livslängden på maskiner och anläggningsutrustningar, särskilt på utomhusinstallationer och mobila apparater.

 

Slag

LINE-X har visat sin höga nivå av skydd mot slag inom nästan alla tillämpningar. LINE-X industribeläggningar förblir flexibla från -40 till 160 °C, vilket gör dem idealiska för användning i utomhusförhållanden där extrema temperaturvariationer är vanliga, eller inomhus där mycket varma eller mycket kalla temperaturer är en nödvändig del av miljön.

 

Kemikalier

LINE-X industribeläggningar är vetenskapligt utvecklade för att erbjuda en beläggning för krävande miljöer. Den speciella formeln gör att de är mycket motståndskraftiga mot ett brett spektrum av kemikalier, inklusive syror och salpetersyra , bensin , flyg- och dieselbränsle, fotogen, olja.

spraying

LINE-X® industribeläggningar är kända världen över för deras skyddande egenskaper mot slitage, korrosion, slag och kemikalier. LINE-X industribeläggningar har nästan obegränsad tillämpningspotential för företag som på allvar vill skydda och förlänga livslängden på sina tillgångar – vare sig det gäller fabriksutrustning, infrastruktur eller för att erbjuda en säkrare miljö för personal.

 

Behållare: primär och sekundär

LINE-X® industribeläggningar är den perfekta lösningen för situationer där primära (konstant belastning) och sekundära behållare (tillfälliga stänk och spill) och -strukturer krävs för korrekt översvämningsledning eller spillskydd. Överlägsna nivåer av motstånd mot de flesta kemikalier gör LINE-X industribeläggningar lämpliga för behållare och förhindrande av kemiska, olje- och bränslespill.

 

Golvbeläggningar

LINE-X® industribeläggningar ger säkra och halkfria ytor för varje arbetsmiljö, vare sig det är i en lantbruket eller på fabriksgolvet. Användningsområden inkluderar betonggolv, trapphus, ramper, gångbanor och andra höga konstruktioner. Dessa halksäkra ytor har visat sig minska risken för att personalen halkar och faller och kan också bidra till att minska skador bland värdefull boskap.

 

Materialhantering och gruvdrift

LINE-X® industribeläggningar kan fungera som en kudde för dyrbara laster för att förhindra skador vid rörelse under transport. Aktuella materialhanteringstillämpningar innefattar, men är inte begränsade till, kommersiella fordon, ambulans/brand/EMS- fordon, transportörer av tung utrustning, kollektivtrafik, järnvägsvagnar, trailers och hjulfordon.

 

Marin och offshore

LINE-X® industribeläggningar klarar av de tuffaste villkoren inom offshore- och marina tillämpningar, däck, bryggor, gångbanor, helikopterdäck, vattenskotrar, i last- och fiskeutrymmen. LINE-X industribeläggningarnas otroliga mångsidighet, flexibilitet och stora styrka gör ytan mindre hal och skyddar mot slitage och slag. LINE-X står emot hårt väder och vind och kommer inte att spricka, skalas av eller delas och kommer att förhindra rost och korrosion tack vare dess luft- och vattentäta tätning. LINE-X industribeläggningar finns i en mängd färger.

helideck