Contact

Graco

LINE-X Scandinavia är ett godkänt servicecenter och en leverantör av Graco Reactor spraymaskiner.

 

Vi har specialiserat oss på Graco Reactors utrustningar och LINE-X kan erbjuda en komplett och heltäckande nyckelfärdig lösning för alla dina snabbhärdningskrav. Vår fullt kvalificerade tekniska personal står alltid till ditt förfogande. Efter att ha genomgått intensiv utbildning på Gracos världsomspännande huvudkontor i Minneapolis USA befinner vi oss i en bra position att hjälpa dig med din förfrågan.

 

Vår totala service omfattar rådgivning om vilken maskin som är bäst för dig/er, installation och uppsättning av anläggningen, utbildning, reservdelar och teknisk support komplett med alla de kemikalier som behövs för tillämpningen av PU-materialet.

 

Om du funderar på att investera i utrustning för flerkomponentapplicering, antingen som ett tillägg till en befintlig verksamhet eller som en ny fristående verksamhet, vänligen kontakta oss på LINE-X.

 

LINE-X erbjuder en mängd olika paket; från grundutrustning, till en komplett nyckelfärdig anläggning med sprutkabin (om det behövs).

 

Vi kan skräddarsy ett paket som passar dina behov och vi erbjuder även utbildning i grundläggande underhåll av utrustningen samt applikationstekniker.

Som standard erbjuder vi GRATIS löpande teknisk support till alla våra kunder.