LINE-X-SKYDDET

LINE-X är en tjock polyuretan/polureaelastomer som har högre slit- och rivstyrka än de flesta andra spray-on eller drop-in liners! LINE-X är alltid konsekvent tjock utan dropp. LINE-X- linern är varumärket för en halksäker yta.

LINE-X formar sig runt varje kontur och fäster permanent på ytan och skapar en väder- och vattentät försegling. Det uppstår inget förlorat lastutrymme i fordon. Förhindrar att smuts, vatten, sand och grus kommer i kontakt med metall i bilen vilket förhindrar rost och korrosion.

 

Ja … LINE-X kan repareras. Om det mest osannolika missöde skulle inträffa, kan din LINE-X-återförsäljare sömlöst reparera ytan så att den blir som ny (omöjligt med en drop-in liner).

LINE-X tjocka stötdämpande egenskaper minskar ljud och vibrationer. Ingen skramlande runt som några drop-in liners kan göra.

LINE-X tillför värde. Oavsett om du sprejar LINE-X på en välanvänd eller en ny yta kommer den att ge flera år av pålitlig funktion. I enlighet med National Automobile Dealers Association (NADA) ökar spray-on bedliner andrahandsvärdet på din bil.

 

Resistent för de vanligaste kemikalierna, däribland bassängklor, bensin, diesel, färg, blekmedel, organiska lösningsmedel, gödningsmedel och mycket mer!

LINE-X utkonkurrerar andra spray-on liners när det gäller skydd. Det är formeln i kombination med den höga kvaliteten på råvarorna som tål hög temperatur och högt tryck som ger LINE -X bedliner dess seghet. Linern har testats för styrka och skydd i laboratoriet för att försäkra åkare om de överlägsna fysiska egenskaper som behövs för deras tunga lastbilar.