BLI ÅTERFÖRSÄLJERE

Efterfrågan på LINE-X Spray-on skåpbil-bedliners och andra skyddande beläggningar ökar snabbt över hela världen. Vi har emellertid ett problem. Vi har helt enkelt inte tillräckligt många återförsäljare för att möta efterfrågan.

 

Samtidigt som vi nu har över 500 återförsäljare över hela världen som hjälper oss att lösa detta problem, behöver vi nu återförsäljare i Skandinavien, Grönland och Island. Vårt behov av återförsäljare är ett utmärkt tillfälle för dig att starta en LINE-X-verksamhet i ditt område för att möta denna efterfrågan. Det är också en möjlighet för dig att betjäna ditt affärssamhälle med denna fantastiska produkt.

 

Genom att bli en LINE-X-återförsäljare eller lägga LINE-X till din nuvarande verksamhet, tar du steget in i multimiljardsbranschen för skyddsbeläggningar. Vi söker rätt personer för att bygga en solid grund för framgångsrika verksamheter med hög etik. Du måste vara beredd att anta utmaningen och vi ger dig utbildning, teknisk och produktsupport som hjälper dig att bli en expert på området. Om du jämför LINE-X med andra bedliner-företag eller -möjligheter, bör du vara medveten om att LINE-X är den bästa produkten.

 

I USA har LINE-X utsetts till ”Top 500 Franchise” två år i rad av Entrepreneur Magazine. Senast utsågs LINE-X av Entrepreneur som ett av de ”50 bästa nya franchiseföretagen” och ett av de ”50 snabbast växande franchiseföretagen.” Du kan gå med oss och dra nytta av denna framgång.

 

Om du vill ha mer information klickar du på KONTAKTA LINE-X i det övre högra hörnet och skickar in Mer information-formuläret.

linexshop